Indien u belangstelling heeft voor ons kwartaalblad "Gemeenteklanken", dan kunt u zich telefonisch (0111-650310) melden voor toezending naar uw vakantiewoning, caravan of huisadres.

Inleveren copy najaar/winter Gemeenteklanken
woensdag 5 augustus 2020

Redactieadres:
Maarten Barends scriba@hervormdhaamstede.nl

Groot Kerk Project

Het Groot Kerk Project, een activiteit van Windkracht 8, is een interkerkelijk missionair project met vrijwilligers uit de Gereformeerde Kerk Haamstede, de Christelijke Gereformeerde Kerk Haamstede en de Nederlandse Hervormde Gemeente Haamstede.

Met de kennis die tot ons kwam via de overheid, lijkt het ons als commissie niet verantwoordelijk om dit jaar het Groot Kerk Project door te laten gaan.
Dit om u als bezoeker te beschermen tegen een eventuele besmetting van het Coronavirus.
Hoe en wat met betrekking tot de toekomst van het GKP is nu even onzeker. Zo staat alles in het teken van het Coronavirus, helaas.

Mag ik u God's Zegen toewensen voor de komende maanden en blijf vooral gezond!

Secretaris Groot Kerk Project
Maarten Barends