Het concert op zaterdag 13 juni 2020 van het “Interkerkelijk Kerkkoor Haamstede”. IKK. olv. Wim Kaashoek. gaat niet door i.v.m. het corona-virus.

Zomermiddag concerten Grote Kerk Haamstede 2020.

Alle concerten zijn op zaterdagmiddag van 14:30 tot ongeveer 15:15 uur.

De toegang is vrij.

Aan de uitgang kan men een gift voor het Orgelfonds in de daarvoor bestemde schaal doen.

Meer informatie kunt u vinden op: www.hervormdhaamstede.nl en ook
op het Facebook: Concerten hervormde Kerk Haamstede.

Op 22 augustus: Delta Quintet, Salon-ensemble uit Zuid West Nederland, bestaande uit violen, cello en een piano. Zij spelen van Walsen tot Populair en van Zigeuner- tot Weense salonmuziek.

Op 29 augustus: Organist en Mezzo-sopraan, Aart en Helma Kot uit Burgh Haamstede, brengen een gevarieerd en gepassioneerd aanbod. Van Barok tot Romantisch, van Opera-Aria's tot Klassiek.

Op 5 september: Klarinetkwartet Liquorice Stick uit Bergen op Zoom bestaat uit vier zeer ervaren muzikanten. Zij spelen verrassende muziek in zeer verschillende stijlen.

Op 19 september: About Music is een kleine Vocalisten groep uit Tholen o.l.v. Heleen Bout, die met hun geoefende en kleurrijke stemmen een gevarieerd en origineel repertoire brengen.

SNUFFELBAZAAR 2020

Zaterdag 18 juli 2020
Met de beperkingen die de overheid ons oplegt, lijkt het ons als commissie niet verantwoordelijk om dit jaar de Bazaar door te laten gaan.
Dit om u als bezoeker/gast te beschermen tegen een eventuele besmetting van het Coronavirus.